sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Viikonloppu kuvina

Hieman heikosti olen kerennyt blogia päivitellä, tälläkin hetkellä olen reissun päällä. Instatili sen sijaan päivittyy jonkin verran useammin (löytyy nimimerkillä lilokelpie).

Valkussa ollaan toki käyty, mutta muuten ollaankin sitten vietetty hieman kesälomaa tokosta. Nyt reissussa on tosin ollut ihan pakko hyödyntää vieraita paikkoja, joten viimeksi eilen raahauduttiin treenaamaan ihmisten ilmoille.Lilo on tällä hetkellä vähän vaisu, luultavasti aloittelee juoksuja. Valkussa se on tuntunut kovin löysältä eikä motivaatio ole ollut huipussaan. Joitain outoja kämmejäkin on tapahtunut.
Eilen tehtiin pitkästä aikaa ruutua (video alla), joka alkaa näyttää paremmalta. Vähän enemmän stabiiliutta tekemiseen, niin hyvä siitäkin tulee.Tehtiin lisäksi pitkästä aikaa kosketusalustatreeniä. Kosketusalustaa on tullut hyödynnettyä vähän heikommin viime aikoina, joten se on jossain määrin päässyt unohtumaan - siispä tarkennettiin sen kriteeriä.Seuraamista tehtiin myös useampia lyhyitä pätkiä. Tässä on nyt tosiaan ollut käytössä pelkkä lelupalkka. Vielä Lilo aivastelee, varsinkin alkuun, mutta on se jonkin verran vähentynytkin. Käsitargettia hyödynnän edelleen ja toistaiseksi näyttää taas valoisammalta seuruupaikan suhteen. Itse asiassa kokeilin eilen myös paria pidempää pätkää ja niissä paikka piti jo tosi hyvin!


Käsitarget in action :D

Loppuun tehtiin myös zeta liikkuroituna. Asennot teki oikein. Seisominen ei tosin tällä hetkellä ole kovin hyvä, vaan se vaatii pientä muistuttelua ja tehotreeniä. Muutoin olen oikein tyytyväinen Lilon tekemiseen noin kokonaisuudessaan. On se vaan aika mahti treenikaveri : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti