tiistai 17. heinäkuuta 2018

Kesän kuulumisia lyhyesti

Lilolle kuuluu oikein hyvää, se on saanut nauttia kesästä täysin rinnoin! Tavoitteellinen treenaaminen on viime aikoina ollut vähän vähemmällä, sillä keskittyminen on toistaiseksi ollut ensisijaisesti muissa asioissa (elämässä tapahtuu juuri nyt kaikkea uutta ja jännää!). Olemme kuitenkin yhä Ylökkin tokon valmennusryhmässä ja siellä jatkamme toivon mukaan myös syksyllä. Lisäksi ollaan tokon ohessa tehty myös jonkin verran rally-tokoa. Alokasluokkakin käytiin korkkaamassa viime kuussa piirinmestiksissä pistein 90/100. Hain Lilon kanssa myös rallyn SM-joukkueeseen, mutta voi olla ettei saada joukkuetta kasaan. Tarkoitus olisi joka tapauksessa ennen syksyä käydä vielä kisaamassa.

Kaiken kaikkiaan siis hyvin menee, Lilo on pysynyt terveenä (lukuun ottamatta pientä vesihäntäepisodia), lisäksi ollaan saatu paljon uusia treenikavereita!

Ei muuta kuin oikein ihanaa kesän jatkoa kaikille! 🌞


(Kirjoittelen nykyään myös toiseen blogiin. Mikäli erityisesti kouluttamiseen liittyvät artikkelit kiinnostavat, voi niitä lukea jatkossa osoitteessa koiria.net.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti